فیلتر






شارژر وایرلس

جدیدترین هاپربازدیدترین هامحبوب‌‌ترینپرفروش‌ترینارزان‌ترینگران‌ترین
تعداد نمایش 122448
شارژر بی سیم مگ سیف فست شارژ کوتتسی Coteetci 3in1 Magsafe magnetic wireless fast charging 32103-GY
Coteetci 3in1 Magsafe magnetic wireless fast charging 32103-GY 32103-TS
هولدر و شارژر وایرلس گوشی موبایل خودرو مک دودو Mcdodo Atmosphere Light Magnetic Car Charger CH-512
MCDODO CH-512 15W Wireless Magnetic Air Vent Car Mount Holder Strong Magnet Atmosphere Light Car Charger Holder
هولدر و شارژ مغناطیسی گوشی موبایل دریچه هوای خودرو بیسوس C40164100121-00
Baseus MagPro Series car holder with 15W inductive charger for air vent C40164100121-00
شارژر بی سیم اپل واچ و ایرپاد پرو 2 کوتسی Coteeci Dual Interface Apple Watch and Airpods Wireless Charger 26005
Coteeci Dual Interface Apple Watch and Airpods Wireless Charger 26005
شارژر وایرلس اپل واچ و ایرپاد پورودو PD-WA2N1C
Porodo CH.W Dual Dock PD-WA2N1C
شارژر وایرلس مگنتی بیسوس Baseus Simple mini Magnetic Wireless Charger
Baseus Simple mini Magnetic Wireless Charger BS-W522 WXJK-H03
شارژر وایرلس مگنتی رومیزی 15 وات ویوو Wi-W002
WiWU Wi-W002 15W 3 in 1 Magnetic Desktop Wireless Charger
شارژر وایرلس رومیزی سه کاره 15 وات ویوو Wi-W023
WiWU Wi-W023 3 in 1 wireless charger
شارژر وایرلس رومیزی 15 وات و چراغ خواب کوتتسی WS-38 32112
Coteetci WS-38 Small Night light 2in1 wireless charger 32112
شارژر بی سیم 15 واتی و اسپیکر بلوتوثی رومیزی شارژی ویوو WiWU Wi-W022
WiWU Wi-W022 3 in 1 Wireless Charger Speaker
هولدر و شارژر وایرلس گوشی موبایل داخل خودرو رسی RHO-C35
Recci RHO-C35 Aurora Wireless Charger Car Holder With 15W Fast Charging
شارژر بی‌سیم و چراغ خواب رومیزی 15 وات رسی Recci Shadow 2-in-1 Wireless Charger RLS-L17
Recci Shadow 2-in-1 Wireless Charger RLS-L17
شارژر وایرلس مگنتی بیسوس Baseus BS-W518 Light Magnetic Wireless Charger
Baseus BS-W518 Light Magnetic Wireless Charger
استند شارژر وایرلس بیسوس Baseus Swan Magnetic Desktop Bracket Wireless Charger
Baseus Swan Magnetic Desktop Bracket Wireless Charger BS-W519
شارژر بی سیم رومیزی مغناطیسی 15 وات رسی Recci RCW-16 4 in 1 magnetic wireless charging
Recci RCW-16 4 in 1 magnetic wireless charging & bracket 15W Charger
شارژر بی سیم رومیزی 15 وات سه کاره رسی RCW-36
Recci RCW-36 3in1 Wireless Charger
1 2 3

شارژر وایرلس

 

چند سالی است که سیستم شارژر وایرلس در کشورهای مختلف از جمله ایران بسیار رایج شده و با گذشت زمان تعداد افراد و دستگاه‌هایی که از این قابلیت منحصر بفرد، حمایت می‌کنند، افزایش می‌یابد. در اینجا برای بسیاری از افراد این پرسش پیش می‌آید که شارژر وایرلس چیست و نحوه کارکرد آن به چه صورت است؟ از این‌رو، ما قصد داریم در این مقاله در رابطه با انواع شارژر وایرلس پرستیژ، قیمت شارژر وایرلس بلکین و… مطالبی را برای شما همراهان عزیز بیان کنیم.

 

شارژر وایرلس تکنولوژی شارژ بی‌سیم برای موبایل‌های هوشمند

 

در ابتدا توجه داشته باشید که مدت زیادی از طراحی و ساخت شارژر بیسیم وایرلس می‌گذرد؛ با این حال، کاربران تنها ۵ سال است که از این شارژر‌ها استفاده می‌کنند. مدتی است که افراد بیشتری در حوزه تولید شارژر وایرلس پرومیت، شارژر وایرلس پرووان و… فعالیت دارند. این افراد در تلاش‌اند تا محصولات خود را با دارا بودن شارژر بی‌سیم و امکان پشتیبانی از استاندارد شارژ بی‌سیم Qi به بازار عرضه نمایند. هم اکنون این نوع تکنولوژی در تمام گوشی‌های برند و معروف دنیا قابل مشاهده است و بزرگترین شرکت‌های تولید کننده تلفن همراه هوشمند، در مدت بسیار کوتاهی محصولات خود را به تکنولوژی شارژ بی‌سیم مجهز نمودند. به‌علاوه، مدل‌های معروف و محبوب گوشی سامسونگ از سال ۲۰۱۵ و از زمان فروش گوشی گلکسی s۶ به بعد، از قابلیت شارژ بی‌سیم مجهز شده اند از این‌رو،، اگر گوشی سامسونگ دارید، می‌توانید از قیمت شارژر وایرلس سامسونگ مطلع شده و آن را خریداری نمایید. در سال‌های اخیر اکثر گوشی‌های اندرویدی ساخته شده، از قابلیت شارژ بی‌سیم معکوس نیز برخوردار هستند که از طریق آن‌ها می‌توانید دیگر گجت‌ها را نیز به شکل وایرلس از راه موبایل هوشمند شارژ نمایید.

 

آشنایی با شارژر وایرلس

 

بسیاری از افراد این سوال برایشان پیش می‌آید که شارژر وایرلس چیست؟ در پاسخ به این دسته از افراد باید بگوییم که این دسته از شارژرها این امکان را برای شما فراهم می‌کنند که باتری موبایل خود را بدون نیاز به کابل یا حتی سیم، در کمترین زمان شارژ نمایید، اکثر شارژرهای وایرلس در اصل یک نوع استند یا حتی پد ویژه بوده که موبایل بر روی آن قرار گرفته و شارژ می‌گردد. از این‌رو، این دستگاه‌ها می‌توانند بدون هیچ کابلی، باتری موبایل شما را شارژ نمایند. بد نیست بدانید که گوشی‌های نوین دارای یک گیرنده شارژر وایرلس باسئوس هستند؛ اما به منظور آنکه بتوانید موبایل‌های قدیمی خود را با استفاده از شارژر وایرلس شیائومی و یا مدل‌های دیگر، شارژ نمایید، می‌بایست یک گیرنده مخصوص یا حتی آداپتور ویژه خریداری نمایید. توجه داشته باشید که درون موبایل‌هایی که از دستگاه شارژ بی‌سیم حمایت می‌کنند، یک نوع سیم پیچ القایی گیرنده قرار دارد که از جنس مس تولید شده است. البته شارژ بی‌سیم نیز از یک نوع سیم پیچ مسی برخوردار است.

 

نحوه عملکرد شارژر وایرلس اندروید

 

زمانی که شما موبایل خود را بر روی شارژ می‌گذارید، سیم پیچ ارسال کننده، یک میدان مغناطیسی به وجود می‌آورد که دریافت کننده آن را جهت مصرف باتری، به انرژی الکتریسیته، جریان مستقیم یا همان DC تبدیل می‌نماید. توجه داشته باشید که به این پروسه، القای الکترومغناطیسی می‌گویند. به دلیل آنکه سیم پیچ‌های ارسال کننده و دریافت کننده، بسیار کوچک هستند، احتمال دارد که شارژر وایرلس انکر بی‌سیم تنها برای فاصله‌های کم استفاده شود. از جمله محصولاتی که مدت هاست از شارژر بی‌سیم پشتیبانی می‌نمایند، می‌توان به ریش تراش و همچنین مسواک برقی اشاره کرد. توجه داشته باشید که شارژر وایرلس اپل سه کاره، شارژر وایرلس برای ایفون و دیگر مدل‌ها نیز کاملا بیسیم نبوده؛ زیرا خود شارژر نیز می‌بایست به یک منبع برق یا حتی پورت USB وصل گردد. استفاده از شارژر وایرلس پاورولوژی و سایر مدل‌های این محصول تنها باعث شده که دیگر به اتصال کابل شارژ به موبایل نیازی نباشد. بسیاری از شارژرهای بیسیم، جهت حفظ ایمنی کاربران خود، از گواهینامه Qi برخوردار هستند. البته توجه داشته باشید که در صورت خرید شارژر بی‌سیم غیر استاندارد از سوپر مارکت‌ها یا فروشگاه‌های غیر معتبر، امکان صدمه رسیدن به باتری دستگاه بسیار زیاد است.

 

آشنایی با استاندارد شارژر بیسیم

 

بسیاری از افراد علاقه بسیاری به مباحث فنی دستگاه مختلف اعم از شارژر وایرلس اپل واچ، شارژر وایرلس اپل برای ماشین و… دارند. از این‌رو، ما در ادامه این مطلب قصد داریم استاندارد شارژر وایرلس اپل اصلی و دیگر مدل‌های این محصول را برای شما بیان کنیم. بد نیست بدانید که استاندارد مهم و اصلی شارژر بی‌سیم، استاندارد Qi که در واقع چی خوانده می‌شود. در واقع Qi استانداردی است که به واسطه کنسرسیوم برق بیسیم به منظور شارژ القایی تا فاصله ۴۰ میلیمتر بررسی و طراحی شده است. بسیاری از شرکت‌هایی که در حوزه تولید موبایل‌های هوشمند مانند سامسونگ، برند اپل، وان پلاس، سونی، اوپو، نوکیا، برند شیائومی، هواوی، آنر و موتورولا و… فعالیت دارند، از همین نوع استاندارد برای تمامی محصولات خود استفاده می‌نمایند. قابل توجه است که در حال حاضر همین نوع استاندارد در خودروهای گوناگون نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. Qi از سه بخش مختلف مصرف برق برخوردار است که از مقدار کم مصرف آغاز می‌شود. از این‌رو، ما در این مقاله تنها در مورد همین سطح صحبت می‌نمایید که به منظور شارژ دستگاه‌های همراه کاربرد بسیاری دارد. هم اکنون، شما می‌توانید از چند سطح وات متفاوت در این حوزه استفاده نمایید که کمترین آن ۵ وات است. برخی از موبایل‌ها از ۷.۵، ۱۰.۱۵ و همچنین ۳۰ وات نیز حمایت می‌نمایند.

 

قیمت شارژر وایرلس و نحوه خرید آن

 

قیمت شارژر وایرلس اپل با سایر مدل‌ها متفاوت است که متناسب با نیاز خود می‌توان یک شارژر وایرلس را خریداری نمایید. امروزه به منظور خرید شارژر وایرلس و همچنین خرید شارژر بیسیم روش‌های زیادی وجود دارد که خرید اینترنتی یکی از این‌رو،ش‌ها است. از این‌رو، می‌توانید به منظور اطلاع از قیمت شارژر بیسیم و خرید این محصول به یکی سایت‌های معتبر مراجعه نمایید همچنین، اگر مدل خودروی شما پرو پارس است، می‌توانید شارژر وایرلس پژو پارس را نیز خریداری کنید.

امروزه شرکت‌های گوناگونی جهت فراهم کردن سرعت شارژ وایرلس، تکنولوژی و شیوه مخصوص به خود را دارند که اوپو و وان پلاس دارای شارژرهای بسیار قوی تا ۵۰ وات نیز هستند؛ در صورتی که برند آنر با عرضه آنر مجیک ۴ پرو تا ۱۰۰ وات نیز پیشرفت کرده است. از این‌رو، شما می‌بایست برای این دسته از سرعت‌ها از یک نوع استند شارژ مخصوص استفاده نمایید که اغلب تولید کننده شخص سوم از آن حمایت نخواهند نکرد.